Trebate informaciju o slobodnim terminima u našim salonima ?

 

 

IBX pomaže prirodni rast noktiju tako što jača tanke, ekstremno elastične nokte i sanira nepravilnosti. Tretman ima produljeno djelovanje na prirodni nokat te proizvod nije potrebno uklanjati. Potiče rast i sprečava daljnje ljuštenje.

Ove dobrobiti čine IBX idealnim dodatkom i trajnom laku. Svaki nokat koji je duže vrijeme pokriven nakon uklanjanja pokrova oslabljuje. Rezulatati se vide odmah nakon par tretmana i povratne informacije su više nego pozitivne: konačni rezultat su zdraviji nokti i povećana dugotrajnost trajnog laka!

Klijenti su posvjedočili kako IBX štiti njihove nokte od ljuštenja i pucanja, što se dešava ukoliko kontinuirano nanosite trajni lak. Klijenti koji su bili na IBX tretmanu kako bi ojačali svoje nokte ne samo da su primjetili vidljivo poboljšanje već i smanjenje ljuštenja i pucanja.

 

Kako djeluje?

Za razliku od ostalih proizvoda namijenjenih obnovi noktiju koji tretiraju isključivo površinu, IBX prodire u nokat pomoću topline i zapečačuje se LED svijetlom.
Ovaj sistem spaja gornje slojeve nokatne ploče kako bi hranjive i ojačavajuće tvari ostale u noktu i podarile odmah vidljiv rezultat.
Nije ga potrebno uklanjati jer trajno ostaje u noktu (naravno dok god nokat ne izraste).

 

Koliko često se koristi?

Kod redovitog stavljanja trajnog laka, preporučljivo je IBX sistem nanijeti svaki puta prije ponovne aplikacije trajnog laka. Kod povremenog nanošenja trajnog laka, IBX je potrebno nanijeti nakon uklanjanja trajnog laka.

Kada je potrebna obnova oštećenih, lomljivih i tankih noktiju, ili kada želite potaknuti rast prirodnih noktiju, IBX sistem nanosi se u fazama svakih 7 -14 -21 dan.

 

Javite nam se i osigurajte si svoj termin 098/ 944 34 67

 

 

 

Uz Dadi Oil, nokti će vam UVIJEK biti zahvalni!

Ulje sadrži 95% CERTIFICIRANIH ORGANSKIH SASTOJAKA koji su namjenjeni oporavak noktiju i kože. Također može se koristiti i za njegu kože.

SASTOJCI:

- avokadovo ulje : visok sadržaj vitamina A i D

- ekstra djevičansko maslinovo ulje : djeluje protuupalno

- jojobino ulje : ubrzava upijanje

- prirodni vitamin E : jak antioksidans s ljekovitim svojstvima

- aroma se sastoji od 21 eterična ulja i daje fantastičan miris

DOBROBITI:

- prodire duboko i NE OSTAVLJA masne mrlje

- povećat će se elastičnost vaših noktiju i spriječiti njihovo lomljenje

TOP