Trebate informaciju o slobodnim terminima u našim salonima ?

Čudotvorno djelovanje Himalajske soli

Himalajska sol najčišća je sol na Zemlji. Podrijetlom je iz pramora, nezagađenog ekosustavom starog više od 250 milijuna godina.
 
Sadrži 84 minerala i elemenata u istom omjeru u kojem se nalazi i u našem organizmu. Između ostalog sadrži i kalij, kalcij i magnezij (ta tri elemanta pomažu tijelu da postigne ravnotežu obnavljajući tekućine i nadopunjavajući zalihe elektrolita npr. kad se pojačano znojimo), ne sadrži adjetive. Kopa se u podnožju Himalaja, pere se i suši na suncu, te ručno melje, kako bi se sačuvale sve vrijednosti i dale joj posebnu ulogu opisanu imenom KRALJEVSKA SOL.
 
Himalajska kristalna sol sazrijevala je više od 250 milijuna godina pod jakim tektonskim tlakom (u podnožju Himalaja), daleko od ikakvog vanjskog utjecaja i zagađenja.
 
Zajedno sa čistom izvorskom vodom, Himalajska kristalna sol nudi sve prirodne elemente identične elementima u ljudskom tijelu.
 
U terapeutske svrhe himalajska sol se može koristiti kao napitak, kupka, kao oblozi (zavoji), za ispiralje i za inhaliranje. Slana kupka od himalajske soli posebno se preporuča kod:
 
·        Različitih kožnih bolesti,
·        Uboda insekata, žuljeva ili rana,
·        Akni, osipa, problematične kože
·        Infekcija sinusa i upala uha,
·        Začepljenog nosa, gnojnog grla, astme, bronhitisa, infekcija,
·        Reume i bolesti zglobova.
·        Atletskog stopala, umornih i bolnih stopala
 

 Jesu li Vam umorne noge? Pogledajte naš tretman protiv umornih nogu.

Mi u salonu Himalajsku sol koristimo:
 
·        Za piling tijela i lica, anticelulitni piling
·        Kupka za stopala - kod pedikura
·        Oblozi, zavoji – tretman umornih nogu
TOP